Váratlan csomag

2019.05.05. 14:29

Véletlenül egy idős házaspárnak postáztak húsz kiló drogot

A „meglepetés” értéke körülbelül 2 milliárd forintnak felel meg.

Forrás: Shutterstock

Egy tévedés folytán 5,3 millió font, vagyis átszámolva közel 2 milliárd forint értékű metamfetamin csomagot kapott egy idős ausztrál házaspár - írja a hirado.hu.

A Melbourne közelében élő pár zavarában aláírta, hogy átveszi a rejtélyes csomagot – ezután érte őket a meglepetés. A helyi rendőrség nyilatkozata szerint nem tudták biztosan, hogy mi érkezett, és egymást kérdezték, hogy nem rendelt-e valamit a másik – idézi fel a portál a történteket.

„Belegondolva nehéz megérteni és egészen elképesztő, hogy valaki annyira hanyag legyen, hogy 10 millió ausztrál dollár értékű drogot rossz címre küldjön”

– fogalmazott a rendőrség. A hatóságok a riasztás után a közeli Bundoora városban élő, 30 éves Zhiling Ma-t tartóztatták le. Lakhelyén további 20 kilogramm kábítószert találtak. Az angolul gyengén beszélő férfinak csütörtökön kellett megjelennie a melbourne-i bíróságon, majd miután elhangzott, hogy július 29-ig őrizetbe veszik, annyit kérdezett: ez mit jelent? – foglalta össze a hirado.hu cikke.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!