Életmód

2009.07.06. 11:50

Ez már nem csak szex

Az érdekkapcsolatok mindig közel álltak a sztárvilághoz: egy film, televíziós sorozat markentingjét igencsak meglendítette egy-egy jól időzített pletyka. Lehet szó alkalmi kapcsolatról, házasságtörő vagy éppen tiszta, szenvedélyes szerelemről. A lényeg, hogy az aktuális műsorra felfigyeljen a média. Vagy mégsem?

BAMA

Filmsorozatok kötelező kelléke egy jó kis szaftos szerelmi sztori, amivel eladhatóbbá válik a produkció. Például, hogy a két főszereplő nem csak a vásznon ápol közelebbi kapcsolatot, de az életben is kiválóan megértik egymást. Ehhez még keveredhet némi botrány is: ha az egyikőjük családját rúgja fel az "erős" kollegális viszonyért. Elég, ha csak Matthew Leblanc szentségtörésére gondolunk, aki három éves házasságát hagyta hátra Andrea Andersért, a Joey című sorozat komikájért.

Természetesen nem minden munkahelyi romantika válik köddé. Ben Affleck és Jennifer Garner már öt éve boldog házasságban él. Szerelmük a Daredvil – A fenegyerek című filmben kezdődött, és azóta is lángol. Ma már két kislányuk és egy kutyájuk van, és egy családias házikóban éldegélnek csendben és boldogan…

 

Összeállításunkban a forgatásokon összejött szerelmi románcokat mutatjuk be. Akkor is, ha néha homályos, hogy ezek mennyire rejtenek igazi érzelmeket, és mennyire szolgálják csak a film hírverését. Ami sokszor soha nem is derül ki iazán. Címlapokat azonban kaptak, és ezzel sikerült elérni a célt: vagy így, vagy úgy, de bekerültek a figyelem középpontjába.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!