Életmód

2010.10.12. 08:34

7 ok, hogy újra randizz

Van, hogy a hátunk közepére se kívánjuk az újbóli randizás bizonytalanságait, melléfogásait. Pedig társ, az kéne, hiszen egy idő után már nem olyan jópofa egyedül lenni. Ha nem vagy biztos abban, kell-e neked ez az egész randizás-dolog, hadd győzzünk meg pár jó érvvel.

NANA.HU

Akár téged hagytak el, akár te léptél ki egy nem működő kapcsolatból, érthető, hogy nem rohansz azonnal egy következő „jelölt karjaiba. Szükségünk van némi időre, hogy összeszedjük magunkat, hogy kipihenjük a kudarc hatását, vagy hogy tényleg túl tegyük magunkat azon a bizonyos valakin.

Az egyedüllétet nagyon lehet élvezni, de egy idő után bizony felmerül a társ hiánya. Ha nem vagy biztos abban, kell-e neked ez az egész randizás-dolog, hadd győzzünk meg pár jó érvvel.


1. Van kivel jól érezni magad
A randizás még nem jelent elköteleződést. Ez a terep felmérésének, a lehetőségek számbavételének szakasza. Semmi másról nem szól, mint hogy jól érezd magad, kikapcsolódj, és közben lehetőséget adj magadnak (és neki) arra, hogy beleakadj akár a Nagy Ő-be is. Engedd el magad, hagyd, hogy elcsábítsanak, és élvezd ki minden percét.

2. Újra az elsők…
A randizásban az a jó, hogy újra átélhetjük azokat az adrenalin-pumpáló első élményeket. Az első pillantás, az első érintés, az első csók… A legeslegjobb mindig az eleje, amikor megismerünk valakit, és azt érezzük, ebből még bármi lehet. Ne hagyd ki ezt a mámoros állapotot.

3. Van kinek kicsípni magad
Amikor az ember ismét nyitottá válik az ismerkedésre, kifejezetten megszaporodnak a bulik, az összejövetelek, és végül a kettesben töltött randik száma. Végre nem pizsamában, otthon töltöd az estéid, hanem alkalmad nyílik kiöltözni, gyönyörű sminket varázsolni az arcodra, és szexi, elbűvölő frizurát kérni a fodrászodtól.

A további okokat itt olvashatod>>>

NANA.HU -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!