Életmód

2010.10.25. 09:46

Ti kértétek: Így izgasd fel a feleséged, ha fáradt

Munka, háztartás, évtizednyi házasság után ritkul a szex? Talán a régi kacsintásnál többre van szükség, hogy fellángoljon a szenvedély.

NANA.HU

A nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás korszaka már jó két évtizede leáldozott. A pihenés és a szórakozás jelentős része munkává és stresszé alakult, ami az emberi kapcsolatokat is igencsak megviseli. Kihatással van ez a szexre is, amely a legtöbb párkapcsolatban az évtizedek múltával amúgy is problémás témává alakul.

S bár a szex-szel mint örömforrással mindenhol sokat foglalkoznak, az többnyire kimerül a bikavadításban és a legújabb akrobatikus elemekben. Ellenben ritkán esik szó arról a problémáról, ami mégis a leggyakoribb a házasságokban: ha a férfi kívánná a szexet, de a feleség hajthatatlan.
Mert fáradt, mert kiábrándult, talán nem érzi magát kívánatosnak, Nőnek.

Vagy mert a férj nem úgy közelít a témához, ahogy a feleség azt igényelné. Korábbi írásainknál jeleztétek már Ti is, hogy közelítsük meg végre erről az oldalról az ügyet. Nos, íme. Tessék ezt elolvastatni otthon Apuval is, aki valószínűleg az elején zokon veszi a dolgot, de majd megbékél vele.

Mondd el neki, hogy még mindig csinosnak tartod s mi az ami tetszik neked benne. Akkor is, ha ő nem látja már csinosnak magát, sőt! Annál inkább. Ha fel is szaladt néhány plusz kiló az évek alatt, a szeme, a mosolya idézheti azt a cserfes lányt, aki elcsábított. Csak rajtad múlik, képes vagy-e előcsalogatni!

Emlékezz vissza, miért szerettél bele annak idején a feleségedbe! Mondd el neki is. Nosztalgiázzatok együtt kellemes, boldog emlékekről, melyeket együtt éltetek át. Még ma is tudtok nevetni a régi kalandokon? Közben, vagy néha-néha csak úgy játssz a hajával: az ágyban, a kanapén ülve tévézés közben, a kocsiban a pirosnál. Simogasd meg az arcát.

Kínáld meg a kedvenc italával este, amikor végre leülhet a kanapéra. Ne hagyd, hogy a fejébe szálljon, mert a fáradtságtól hamar elalszik. Rendelj olyan ételt vacsorára, amit biztosan szeret. Lehet az egy egyszerű pizza vagy rántott hús rizibizivel, a lényeg, hogy ne kelljen este a vacsorakészítéssel bíbelődnie. Még jobb, ha te készítesz vacsorát.

NANA.HU -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!