megmérettetés

2021.05.22. 22:41

Barta Sylvia is megméretteti magát – Ma kezdődött a futó kihívás a Városligetben

A Tv2 időjós műsorvezetője a decemberi átadás óta rendszeresen használja a Városligeti Futókör két kilométeres rekortán pályáját.

Forrás: Liget Projekt

Barta Sylvia a pünkösdi hétvégén is kilátogat családjával a Városligetbe, ugyanis részt vesz a Liget Budapest Projekt és a RUNaway szervezesében megvalósuló ingyenes futó kihíváson. A futó kihívás a pünkösdi hosszú hétvégén, május 22-én indul és gyermeknapig, május 30-ig teljesíthető. Két távon, a 3 km-es Liget Családi Körön vagy a 7 km-es Liget Sport Körön mérettethetik meg magukat a sportkedvelők. A nevezés ingyenes, a legjobban teljesítők pedig ajándékban részesülnek.

Fotó: Liget Projekt

„Ez az új pálya a Ligetben a futók álma. Speciális borítású, kíméli az ízületeket, olyan mintha gumiszőnyegen futnánk. A koronavírus utáni felépülésemhez, a kondícióm visszanyeréséhez nagyban hozzájárult, hogy a Városliget Futókört gyakran koptattam. Sokszor esténként, munka után álltam meg, hogy fussak egy-két kört a kivilágított pályán.

Pénteken is a Ligetben edzettem, készültem a pünkösdi hétvégén induló futó kihívásra. Kijövünk az egész családdal, én futok majd, a férjem a szurkolni fog, a lányaim nevében nem akarok beszélni, majd kiderül rajthoz állnak-e. A sportos program után a Millennium Házát és a Rózsakertet fogjuk meglátogatni. Lélegzetelállítóan szép lett a Városliget legrégebbi épülete, amióta visszanyerte régi pompáját. Megcsodáljuk az egyedi Zsolnay kerámia díszítéseket és elköltünk egy kellemes ebédet” – mesélte Barta Sylvia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!