járvány-kényszer

2020.03.14. 17:52

A Facebookra költözik a Fővárosi Nagycirkusz

A 100 főt meghaladó rendezvények tiltása miatt a Fővárosi Nagycirkusz egy rendkívüli előadással kedveskedik a cirkuszművészet szerelmeseinek.

Forrás: Shutterstock

Fotó: David Tadevosian

A koronavírus-járvány miatt a műsorait szüneteltető Fővárosi Nagycirkusz egy rendkívüli előadással kedveskedik a cirkuszművészet szerelmeseinek. A „Fesztivál+ Varázslatos Győztesek” című és március közepéig meghirdetett programját március 15-én 15 órától a korlátozások figyelembe vételével megtartja és azt a Nagycirkusz facebook oldalán élőben közvetíti.

Ezt követően a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ hétről – hétre – a fenti facebook felületen – izgalmas (kulisszatitkokkal, riportokkal és érdekességekkel gazdagított) online tudósításokkal, valamint a Fővárosi Nagycirkusz korábbi, rögzített műsorainak levetítésével jelentkezik.

Az adások konkrét időpontját és tartalmát a Fővárosi Nagycirkusz különböző felületein (weboldal, facebook stb.) lehet figyelemmel kísérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!