design

2021.01.24. 07:21

Ez az állatminta lesz 2021 egyik legnagyobb trendje

Látványosan feldobja a tereket és mindeközben nagyon szerethető: a leopárdpöttyök és a zebracsíkok után egy újabb különleges állatminta hódította meg a dizájnvilágot.

Forrás: Shutterstock

Megosztóak, ám tény: az állatminták sosem mennek ki a divatból. A legújabb motívumok pedig, amelyeket az előrejelzések szerint egyre gyakrabban fogunk látni, a tehénfoltok lesznek – írja a Lakáskultúra.

Egyre több lakásfelszereléssel, lakberendezéssel és otthondekorációval foglalkozó üzlet kínálatában találhatjuk meg ezt a nagyon játékos mintát, amely tipikusan fekete-fehér, avagy barna-fehér árnyalatokban jelenik meg.

Mozgalmas és nagyon látványos minta, amelyet nem csak vidéki hangulatú, rusztikus, esetleg eklektikus terekben érdemes alkalmazni. Izgalmassá teheti az indusztriális tereket, feldobhatjuk vele a minimalista, letisztult vagy akár a klasszikus és elegáns enteriőröket. Segítségével különleges fókuszpontot teremthetünk az otthonunk bármely pontján.

A textileken, mint a takarón, szőnyegen vagy párnán túl csempe formájában is találkozhatunk velük, de akár a falainkat is díszítheti például öntapadós tapéta formájában. Hasonlóan izgalmas látványt nyújthat a bútorokon, mint például a szekrények ajtólapját díszítve.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!