a nevét sem tudja

2019.01.13. 21:53

Furcsa hibák jelentkeznek az egyik luxusautónál

Ha ez ember egy Lamborghinit vásárol, teljesen jogosan várja el, hogy minden tökéletes legyen. A Lamborghini Urust azonban finoman szólva érdekes hibákkal viszik vissza mostanában a kereskedőkhöz az új tulajok.

Forrás: automotor.hu

A 4.0 literes twinturbós V8-assal szerelt, 641 lóerős Lamborghini Urusba sokan beleszerettek már a megjelenés előtt, így akik megtehetik, azonnal le is rakták az asztalra a 65 millió forintos vételárat az autóért. A Carbuzz beszámolója szerint azonban a szerelem sokaknál csak addig tartott, míg beültek a kocsiba, ott ugyanis egészen furcsa dolgokkal lehet találkozni – fogalmazott az Autó-Motor.

Az információk szerint a Wi-Fi és a Bluetooth nem mindig működik a kocsiban, ahogy a csomagtér ajtaja is külön életet él, és nem mindig hajlandó kinyílni az emberi parancsra. Néha az utastér világítása is kikapcsol magától, és a kormányon a fűtés gombja fel van cserélve a hűtésével.

De a legfurcsább hiba azonban mégsem ez, hanem az, hogy az autó nem tudja, hogy hívják – fogalmaz a lap.

Az autóban elhelyezett szórakoztató egység felületén ugyanis hemzsegnek a helyesírási hibák, ám a hab a tortán az, hogy még a „Lamborghini” név is el van írva Lanborghininek.

Ez az üzenet fogadja a tulajdonosokat
Fotó: automotor.hu/carbuzz.com

A gyártónál állítják, tudnak a problémáról, és néhány hónap alatt mindenre megoldást találnak – értesült a magazin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!