szájról szájra

2017.11.30. 17:32

Így lesz tényleg csókálló a rúzs

Ígéretekkel tele van a padlás, ahogy mondani szokták, és nincs ez másképp az agyonreklámozott kozmetikumoknál sem. Általában. Mi viszont megmutatjuk, hogyan lesz igazán tartós a rúzs.

Igazából nem nagy ördöngösség, sőt. Sminkmesterek alapfogása ez a módszer, amellyel sokkal tovább fenn marad a gyönyörű smink a szánkon, mintha csak úgy, felkennénk.

Persze lehet az ajkunkat tetoválással kontúrozni és teljes satírt is csináltatni, de akinek ehhez nincs kedve, az is elégedetten majszolgathatja az ebédjét, vagy éppen csókolózhat a párjával, anélkül, hogy piros foltok tarkítanának mindent.

A módszer pedig ez: Amikor kifestjük a szánkat, minden esetben használjunk kontúrceruzát, lehetőleg vízállót. Miután megrajzoltuk a formát, a teljes ajkat színezzük át, és utána kenjük fel a rúzst. A fölösleget a megszokott módon „zsebkendőre harapás” távolítsuk el, majd egy újabb vékony rúzsréteggel vagy tartós szájfénnyel vonjuk be ajkunkat!

Igaz, hogy nem tart örökké, de legalább nem kell naponta többször újra és újra korrigálnunk az elkenődött sminket.

Címkék#smink

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!