a magyar tenger

2018.06.29. 08:12

Keresd a mobilodon: likebalaton.hu

Pancsolós gyerekkori emlékek, kalandokkal, bulikkal, koncertekkel, szerelmekkel fűszerezett vakációk szemtanúja, a romantikus hosszú hétvégék, csajos wellness kiruccanások helyszíne. A Balaton az életünk része: pörgős fesztiválra és csendes esti borozgatásra, pihenésre vágyóként egyaránt. Vakító napsütésben várnak a parti strandok, ám ha borúsra vált az idő vagy vége a nyárnak, a Balatonon akkor is különleges helyek, kalandok várnak. Meglepő kijelentés? Pedig így van. 

Forrás: wikipedia

És a likebalaton.hu oldalán mindezekről tájékoztatunk. Sőt! Érdemes máris a kedvencek közé menteni a www.likebalaton.hu linket , mert itt mindent megtalálsz, amit a Balatonról tudni akarsz. Sőt!

Szuper a szállás, de fogalmad sincs, hogy hol a legközelebbi kisbolt? Kicsit sok volt a strandon a lángos, és sürgősen kéne egy gyógyszertár? Leugranak a barátok is a Balcsira, de még nincs hol aludniuk? Szakad az eső, és a gyerekek már a fejeden táncolnak? Valami jó esti program kellene?

A likebalaton.hu mindenre kínál megoldást. Sőt, oda is vezetünk, csak a mobilod kell hozzá! GPS alapú, személyre szabott Balaton, ez a likebalaton.hu.

Mobilon, asztali gépen és tableten egyaránt.

Borítókép: Wikipedia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!