luxus

2020.04.22. 16:01

Kétszínű belsővel is kérhető a Porsche 911

Tovább bővült a Porsche 911-es eddig is 700 tagú extralistája, mostantól kezdve kétszínű bőr belső is elérhető az Exclusive Manufaktur kínálatából.

Forrás: automotor.hu

Az újonnan értékesített Porsche 911-esek mintegy 90%-a kap egyedi kialakítást, az Excklusive Manufaktur átalakítását az ügyfelek negyede választja – írja az Autó-Motor.

Mostantól kétszínű bőr belső is elérhető, amelyet a weissachi fejlesztőközpont mérnökeivel közösen dolgoztak ki az egyedi átalakításokért felelős műhely dolgozói.

Különös gondossággal válogatták össze a színeket, első körben négy kombináció érhető el:

  • bordó/kréta
  • fekete/palaszürke
  • palaszürke/Izlandzöld
  • grafitszürke/Mojave-bézs
  • Az utastér 2+2 üléses kialakítását hangsúlyozzák a színekkel, az ülések közepe és az ajtókárpit lyukacsos, a díszvarrások a kontrasztos színnel készülnek, a középkonzol fedelére a Porsche Manufaktur feliratot nyomják, a fejtámlákra a márkalogó kerül, a kupénál Race-Tex bevonatú az övtartó.

    Fotó: automotor.hu

    A készen választható kialakítások mellett a Porsche Exclusive Manufaktur egyedi kéréseket is meg tud valósítani, legyen szó szokatlan anyag- vagy színválasztásról. Például a tulajdonos ujjlenyomatát is képesek felvinni a karosszériára különleges nyomatásai eljárással.

    Fotó: automotor.hu

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!