a skótok legerősebb embere

2019.04.20. 23:36

Scott Milne naponta hétezer kalóriát eszik

Az izomkolosszusok nem avokádóból és salátából nyerik erejüket.

A legtöbb embernek hat buggyantott tojás egész napra sok lenne, ám akadnak olyanok, akiknek mindez meg sem kottyan. Skócia legerősebb emberének étrendjében a tojás csak egy fogás a sok közül – írja a Csupasport.

Aki látott már erős emberek versenyét, tisztában van vele, az izomkolosszusok nem avokádóból és salátából nyerik erejüket, hogy elhúzzanak egy kamiont. Az erős emberek jóval többet esznek, mint például egy fitneszversenyző vagy egy átlagember. A skótok jelenlegi legerősebb embere napi 7000 kalóriát fogyaszt el.

Scott Milne naponta hétszer étkezik.

1. 10 dkg zab, fél liter tej 2 kanál fehérje porral keverve

2. 6 buggyantott tojás, 4 szelet pirítós, fél liter narancslé

3. Tömegnövelő shake

4. Csirke, marha vagy hal, rizs vagy tészta, illetve burgonya

5. 4 db fajitas

6. Csirke vagy marha, illetve hal, rizs vagy tészta vagy burgonya

7. Kazeinfehérje

8. Maximum 4 liter víz/hígított gyümölcslé

Scott Milne 140 kilogrammot nyom, ezért számára nagyon hasznos ez a kalóriában és energiában gazdag étrend. Az erős ember hetente négy-öt alkalommal legfeljebb két és fél órát tölt az edzőteremben. Mint a legtöbb fiúnak, neki is a futball volt a szenvedélye, 18 éves koráig focizott, majd küzdősportra váltott, és muay thai boxban skót nehézsúlyú és brit szupernehézsúlyú amatőr bajnok volt.

Annak ellenére, hogy sikereket ért el, 2014-ben elindult egy erősember-versenyen.

„A televízióban mindig megnéztem az erős emberek versenyét, és arról álmodoztam, egyszer köztük versenyzek majd. Teljesen beleszerettem ebbe a sportba” – nyilatkozta Milne.

Borítókép: facebook.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!