Divat

2020.09.18. 15:22

Sikerrel zárult a Budapest Central European Fashion Week

A rendkívüli egészségügyi óvintézkedések mellett is sikeresen zárult az Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) – közölték a szervezők pénteken.

Tomcsányi Dóra divattervező kollekciójának bemutatója az V. Budapest Central European Fashion Week harmadik napján a Deák palotában 2020. szeptember 12-én.

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A 2020-21-es őszi-téli kollekciókat bemutató trunk show-k korlátozott számú közönség előtt, de nagy érdeklődés mellett zajlottak a fővárosban írja a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) közleménye.

Bár a szeptemberi budapesti divathéten tekintettel a vírushelyzetre létszámkorlátot és szigorú egészségügyi előírásokat vezettek be, ez mégsem állta útját az eladásoknak. A vasárnapig nyitva tartó Deák utcai ideiglenes üzletet átlagosan napi 100 érdeklődő kereste fel, és napi 10-12 eladás született.

Az üzletben az első napokban a pólók és a maszkok iránt volt a legnagyobb a kereslet, de kiegészítőket, kabátokat és ruhákat is előszeretettel vásároltak olvasható a közleményben.

Az eseményen 22 magyar tervező mutathatta be legújabb kollekcióit, a rendezvényt a szervezők szerint több mint 187 ezer felhasználó követte figyelemmel a közösségi médián keresztül.

Borítókép: Tomcsányi Dóra divattervező kollekciójának bemutatója az V. Budapest Central European Fashion Week harmadik napján a Deák palotában 2020. szeptember 12-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!