kórházban a rádiós

2018.01.31. 15:21

Szívritmuszavar miatt került kórházba Boros Lajos

Boros Lajost szívritmuszavar miatt kórházban vizsgálják. A rádiós műsorvezető bízik abban, hogy nem lesz szükség műtétre.

Budapest, 2012. március 6. Boros Lajos beszél azon a sajtótájékoztatón, amit a NeoFM kereskedelmi rádió reggeli mûsorának mûsorvezetõi tartottak abból az alkalomból, hogy Boros Lajos 20 év után befejezi a Bumeráng címû reggeli mûsor vezetését. MTI Fotó: Beliczay László

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Beliczay László

Boros Lajost szívritmuszavar miatt kórházban vizsgálják. Az ismert rádiós bízik abban, hogy nem lesz szükség műtétre.

Boros Lajos egyelőre kivizsgáláson van a kórházban. Az eredményektől függ, hogy megoldható-e a probléma gyógyszerekkel vagy akár pacemakerrel. „Nagyon remélem, hogy nem lesz szükség műtétre” – mondta a Lokálnak a rádiós.

A szívnek egy adott ritmusban kell dobognia, hogy szállítsa a vért, és ha kiesik ebből a ritmusból, az kisebb-nagyobb problémákat okoz. Boros Lajosnak többek között légszomja volt. Már gyermekkora óta tudja, hogy problémái lesznek a szívével, ezért orvosi tanácsra évek óta sportol, naponta 1500 métert úszik. A rádiós egyáltalán nem aggódik, teljesen megbízik az orvosokban, szeretne csütörtökön hazamenni. Rajongóinak pedig azt üzeni, hogy ne aggódjon érte senki. „Még nem kell belevésetni a márványba, hogy Na, végre” – tette hozzá Boros Lajos.

Borítókép: Boros Lajos 20 évig vezette a Bumeráng című reggeli műsort

MTI / Beliczay László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!