Vb 2022

2022.11.21. 08:30

Kane, Bale és de Jong is akcióba lendül

K. B.

Netherlands' midfielder Frenkie De Jong (R) and Netherlands' forward Memphis Depay take part in a training session at Qatar University training site 6 in Doha on November 17, 2022, ahead of the Qatar 2022 World Cup football tournament. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)

Fotó: AFP

Ma már szinte teljes fordulatszámon pörög a labdarúgó világbajnokság, előbb 14.00-kor Anglia és Irán, majd Szenegál és Hollandia (17.00), végül az Egyesült Államok és Wales (20.00) ütközik meg egymással.

Arra azért jó esély van, hogy a B-csoportot angol siker fogja indítani, hiszen Irán a leggyengébb csapat a kvartettben. Emellett ezen a találkozón a legvalószínűbb, hogy az egyik csapat sziporkázni fog, ezt szintén Kane-k és az ellenfelük közti nagy különbség eredményezheti.

Izgalmasabb találkozónak ígérkezik még Sadió Mané hiányában is a Szenegál-holland mérkőzés, hiszen bár az európai gárdának erősebb a kerete, az afrikaiak képesek borítani a papírformát nagyjából bárki ellen. Gólparádéra nem számítunk, de nagy akciókra, látványos megoldásokra mindenképpen. Azért 

Az Egyesül Államok és Wales sem a futball nagyhatalmak egyike, azonban két hasonló erőt képviselő gárda, ez pedig szintén érdekessé teheti a B-csoport második mérkőzését. Talán minőségében nem láthatjuk majd azt a futballt, mint az előző találkozón, de érthető, hogy ez a nap főmérkőzése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!