Vb 2022

2022.11.30. 22:29

Laidouni nem foglalkozik azzal, melyik meccse milyen volt

Saját teljesítményével ugyan elégedett a Ferencváros játékosa, Aissa Laidouni, ugyanakkor csalódott amiatt, hogy csapata, a tunéziai válogatott nem jutott nyolcaddöntőbe a katari labdarúgó-világbajnokságon.

K. B./MTI

Fotó: AFP

Legyőzte ugyan a címvédő francia válogatottat a tunéziai, búcsúznia kellett a világbajnokságról. A Ferencváros középpályása a mérkőzés után jó teljesítményük ellenére is érthetően csalódottan nyilatkozott a közmédiának, mert „a legfontosabb a továbbjutás lett volna”.

– De hát ilyen a futball, tanulni kell abból, ami nem működött jól és tovább kell dolgozni. Annak viszont nagyon örülök, hogy részt vehettem világbajnokságon, mert ezzel egy álmom vált valóra – szemlézte az MTI a nyilatkozatát.

A Ferencvárossal az Európa-ligában nyolcaddöntős labdarúgó azt is elárulta, kispadról kaptak információt a csoport másik mérkőzésének alakulásáról, arról, hogy az ausztrálok vezetéshez jutottak a dánok ellen, ami az ő kiesésüket vetítette előre.

– Számunkra viszont nagyon fontos volt, hogy nyerjünk, hogy megőrizzük az esélyünket a nyolcaddöntőbe jutásra – hangsúlyozta. – Elégedett vagyok azzal, ahogy játszottam, de nem jutottunk tovább, így igazából nem foglalkozom azzal, hogy melyik volt a jobb meccsem: a dánok elleni vagy a mai – mondta Laidouni, akit a múlt keddi, dánok elleni 0-0-s mérkőzés legjobbjának választottak.

A középpályás arról is beszélt, hogy sok üzenetet jutott el hozzá a klubjából és a magyar szurkolóktól is, egyúttal reményét fejezte ki, hogy a következő világbajnokságon a magyar válogatott is ott lesz, mert teljesítménye és eredményei alapján megérdemelné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!