Vb 2022

2022.12.07. 10:15

A nagyüzem után jön egy kis pihenő

Töménytelen mennyiségben ömlöttek az elmúlt hetekben a labdarúgás szerelmeseire a mérkőzések, hiszen a világbajnokságon a csoportkör alatt végig napi négy találkozóval szórakozhattak. Most viszont két nap pihenő jön.

K. B.

Fotó: AFP

Töménytelen mennyiségben ömlöttek az elmúlt hetekben a labdarúgás szerelmeseire a mérkőzések, hiszen a világbajnokságon a csoportkör alatt végig napi négy találkozóval szórakozhattak. Bár az elmúlt napokban kissé elapadt a mérkőzéstenger – a kieséses szakaszban már csak két-két mérkőzés volt napi szinten –, a következő pár napban teljesen nélkülözni kell a pályára futó kedvenceket, szerdán és csütörtökön ugyanis nem lesz forduló.

Legközelebb pénteken 16.00-kor játszanak majd a legjobb nyolcban lévő csapatok, méghozzá a Horvátország–Brazília-negyeddöntő adja meg majd a hajrá alaphangulatát. Ezt követően két másik gigász, az Iván Bence és Kovács Dénes által is meglepetéscsapatként aposztrofált Hollandia és Argentína csap majd össze az álmuk beteljesüléséért. 

A pénteki program: Horvátország–Brazília (16.00), Hollandia–Argentína (20.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!