Vb 2022

2022.12.07. 13:48

Megszólalt a keretből kihagyott klasszis is a spanyolok kieséséről

Nagyot bukott Marokkó ellen Spanyolország a labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében, hiszen hiába uralta a találkozót, volt nála az idő nagy részében a labda, szinte kaput eltaláló lövése sem volt, a tizenegyes párharcban pedig egyetlen próbálkozását sem tudta értékesíteni. Most a keretből kihagyott Sergio Ramos is véleményt mondott.

MTI/K. B.

Fotó: AFP

Nem tudta térdre kényszeríteni a spanyol válogatott Marokkót, így kénytelen volt búcsúzni a világbajnokságtól, pedig a Costa Rica elleni rajt után mindenki remek szereplésre számított tőlük. Most a csapat kieséséről a PSG spanyol sztárja, a keretből kihagyott Sergio Ramos is megosztotta véleményét.

"Minden korábbinál büszkébb vagyok a zászlónkra, az országunkra és a játékosainkra" - írta Instagram-oldalán a 2010-ben vb-győztes védő, aki 180 válogatottságával rekorder a hazájában.

A Paris Saint-Germainben légióskodó 36 éves futballistát Luis Enrique szövetségi kapitány nem válogatta be a vb-keretbe, ez csalódottsággal töltötte el Ramost. A védő ugyanakkor a nyolcaddöntős búcsú után harcias üzenetet írt, melyben úgy fogalmazott: "Spanyolország nem veszít, Spanyolország tanul".

"Eleshetünk, megbotolhatunk, de mindig felállunk és tovább megyünk. Vissza fogunk térni, méghozzá még erősebben" - üzent Ramos, majd a "Vamos Espana!", azaz "Hajrá, Spanyolország!" szavakkal zárta bejegyzését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!