Vb 2022

2022.12.05. 09:38

Nem nézhette a világbajnokságot, így véget vetett huszonnégy napig tartó házasságának

Móga Richárd

Forrás: origo.hu

Bizonyára sokan emlékeznek a brazil Adrianóra, aki az évek során számtalanszor ámulatba ejtette a szurkolókat. Nos, ezúttal nem tudásával került reflektorfénybe, hanem azzal, hogy elvált feleségétől, a fodrászként dolgozó Micaela Mesquitától, mindössze 24 napig tartó házasság után, mert nem engedte nézni a világbajnokságot.

A 2006-os világbajnokságon is szereplő Adriano és a nála 15 évvel fiatalabb Mesquita november végére azt tervezte, hogy közösen töltik a napokat, ám ez nem így történt. Adriano ugyanis ehelyett elment az ő barátaihoz Penha városába, hogy megnézze, ahogy a brazil válogatott megmérkőzik Svájccal a világbajnokságon. A hírek szerint két nappal később tért csak haza, ez váltotta ki a vitát kettejük között, ami később váláshoz vezetett.

A háromgyerekes édesapa Adriano 48-szor lépett pályára a brazil válogatottban és 2016-ban hagyott fel a profi futballal. Klubkarrierje során az olasz Interrel érte el a legnagyobb sikereket, Brazíliával pedig Copa Américát. és Konföderációs-kupát is nyert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!