Friss hírek

2005.09.16. 13:56

Juscsenko cáfol mérgezés-ügyben

Viktor Juscsenko államfő cáfolta Olekszandr Turcsinov volt titkosszolgálati vezető azon állítását, miszerint az elnök nem adta át a biztonsági szolgálatnak a mérgezésével kapcsolatos bizonyítékokat.

BAMA

A Forum internetes kiadvány szerint Viktor Juscsenko "hülyeségnek" nevezte az ország egykori első számú kémjének állítását, majd elnézést kért az újságíróktól a nem éppen irodalmi kifejezésért. Ezen kívül elmondta, hogy Turcsinov vezetése alatt az Ukrán Biztonsági Szolgálat egyáltalán nem kívánt foglalkozni a mérgezés ügyével. Az államfő emlékeztetett arra, hogy Turcsinov kinevezésekor szó esett a megmérgezésének kivizsgálásáról is, ez az ügy a biztonsági szolgálat becsületbeli ügyének számított. Ennek ellenére a titkosszolgálat semmit sem tett az ügy előrehaladásáért - tette hozzá az elnök és kijelentette, hogy Olekszandr Turcsinovnak nem jutott ideje az ésszerű munkára. (Kárpátinfo)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!