Friss hírek

2005.09.27. 13:37

Klubtagság évi százezer dollárért

Évente százezer dollárt kell letennie az asztalra annak, aki tagja szeretne lenni Sanghajban a hamarosan megépülő zártkörű, előkelő klubnak. Az ötszintes klubot a világ legnagyobb óriáskerekében, a Shanghai Starban helyezik el, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik majd a városra.

BAMA

Az építkezés jövő májusban kezdődik, és a milliónyi égővel kivilágított szerkezet három év múlva, a 2010-re tervezett világkiállításra készül el. A létesítményt ugyanaz a mérnökcsapat tervezte, amelyik a nagyon népszerűvé vált londoni óriáskereket, a London Eye-t készítette az ezredfordulós ünnepségekre. A sanghaji óriáskereket építtető vállalat elnöke jelenleg a Planet Hollywood céggel tárgyal a klub jövőbeni működtetéséről, amely a legdrágább lesz egész Kínában. A csillagászati tagsági díj is azt jelzi, hogy rendkívüli módon nő a gazdagok száma a távol-keleti országban. Az egyik felmérés szerint ma már több mint 300 ezer dollármilliomos él Kínában, de vannak, akik ennél is nagyobbra teszik a számukat. (Financial Times)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!