Ingatlanajánló

2021.06.05. 15:30

A hét ingatlana: emeletes lakás Pécs belvárosában kiskerttel eladó!

Helyben bővelkedő, 124 nm-es lakást kínálnak megvételre Pécsen. Az izgalmas-romantikus épületben található ingatlanból még bármi lehet, a rendelkezésre álló kiskert pedig egyenesen pazar!

bama.hu (forrás: ingatlanbazar.hu)

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Pécs történelmi belvárosában garázzsal rendelkező lakás eladó. Az ingatlan 124m2-es, valamint a +20m2-es tetőtér beépíthető. A 2018-as teljes körű felújítás során 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű fa nyílászárók lettek beépítve, a teljes villany és vízvezeték hálózat cserélve lett, elektromos fűtés került beépítésre, wifi-ről is működtethető elektromos radiátorok, és padlófűtés, a konyha-étkezőben, valamint mindkét fürdőszobában. A dolgozószobában és az emeleti két szobában norvég panel adja az otthon melegét. A nappaliban H-tarifás hűtő-fűtő klíma került beépítésre.A Hörmann kapus garázsból egy régebben tárolóként funkcionált, de az átalakítás után egy gardrób, mosókonyha és egy iroda lett kialakítva. Innen közvetlenül az első emeletre mehetünk fel.

Az első emeleten tágas és napfényes, déli tájolású, francia erkélyes nappali, étkező és a belső udvarra néző konyha van, valamint egy zuhanyzós fürdő-w.c. Erről a szintről tudunk kimenni a saját udvarrészre, ami 45m2. A második emeletre eredeti tölgyfa lépcsőn mehetünk fel, ahol két tágas szoba, és egy káddal-zuhanykabinnal felszerelt fürdőszoba került. A nagyobbik ( 20m2-es ) szobából mehetünk fel a tetőtérbe, a szoba és a tetőtér méreteinek köszönhetően könnyen kialakítható 3 teljesen elkülönített szoba. Az otthon teljes havi rezsije mindösszesen 44.000Ft”

További fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!