ingatlanajánló

2021.07.17. 15:30

Eladó egy csodás sváb típusú parasztház Palotabozsokon!

A hirdetés tanúsága szerint az épület felújításra vár, mi csodásan meszelt, igényes épületet látunk. A szobákat persze újrafestenénk, kevesebb, visszafogottabb színt adnánk alapnak, de ettől függetlenül már ma beköltöznénk a csodás, eladó ingatlanba!

bama.hu (forrás: ingatlanbazár.hu)

Forrás: ingatlanbazár.hu

“Baranya megye Palotabozsok erdőkkel határolt településén eladó egy 5 szobás 176 nm-es felújításra váró sváb típusú parasztház. Az ingatlanba széles, fedett tornácon lehet bejutni. A szobák többsége egymásból nyílik, egy része hagyományos hajópadlós. A fűtés jelenleg gázkonvektoros. Klímára nincs szükség, mert a vastag falak kint tartják a nyári meleget, télen pedig bent tartják a hőt. A házhoz több melléképület, fáskamra, szerelőműhely, állattartásra alkalmas ól is tartozik. A kert első részében a ház mellett gyümölcsfák, szőlő van telepítve.

Fotó: ingatlanbazár.hu

A művelésre alkalmas domboldalon helyezkedik el, a napos 4753 nm-es telekterület, amely kiválóan alkalmas szőlő termesztésére. A ház csendes, tiszta levegőjű környezetben, rendezett környéken található, kellemes hangulatú kis faluban. Kiváló lehetőség a pihenni vágyók számára, illetve azoknak, akik kiszakadnának a városi környezetből. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel és CSOK tanácsadással látjuk el a piaci hiteleknél kedvezőbb feltételekkel.”

Fotó: ingatlanbazár.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!