Ingatlanajánló

2021.07.03. 15:30

Íme a hét ingatlana: egy mediterrán, csodás luxus birtok

Pécstől mindössze 10 percre található, mégis a privát, csendes birodalmak hatását keltő ingatlant kínálnak eladásra. A közel félmilliárd forintos vételár nyilván nem az átlag ingatlanok közé sorolja a mediterrán szépséget. A képeket elnézve azonban érthető, miért ennyi, az annyi. Fotók, részletek a hét megyei, eladó ingatlanáról álmodozóknak és tehetőseknek!

bama.hu (forrás: ingatlanbazar.hu)

“Fontos Önnek, hogy ne legyenek közel a szomszédok? Pihenni és kikapcsolódni szeretne a saját otthonában? Akkor most megoldást kínálunk Önnek erre a kívánságára… Szeretnénk eladni, egy 2002-ben épült Mediterrán stílusú, gyönyörű panorámával rendelkező, zöldövezeti környezetben elhelyezkedő OTTHON-t. Az épület komplexum SAJÁT MAGÁT tartja fenn, köszönhetően a napelemeknek és egy 117 méter mélyen lévő fúrt kútnak amely szolgáltatja vizet. Ez a Mediterrán stílusú épületegyüttes különleges adottságokkal bír, melyeket az alábbiakban igyekszünk Önnek bemutatni. [...]

A főépület összterülete 480 m2,mely a 2 torony kivételével, egy szinten helyezkedik el. Itt kapott helyet az óriási nappali-étkezővel és 2 konyhával, melyeket annak megfelelően lehet használni, hogy mekkora létszámú a család. A ház nyugati felén kapott helyet 3 db hálószoba és egy tágas méretű fürdőszoba is. Igazi jellegzetessége a mediterrán stílusnak, a főépület két tornya, melyek 2-2 szobás + fürdőszobás lakrészt foglalnak magukban, és a déli fekvésű erkélyeiről csodálatos panorámát láthatunk a nap bármelyik szakában.

Az idei év projektje egy tagadhatatlanul luxus kategóriájú terasz kialakítása volt, melynek fő funkciója a nagy méretű jakuzzi és a kényelmes kanapék elhelyezése volt. Így még több lehetőség adódik nagy család vagy baráti társaság fogadására is. [...]”

További fotók, videó és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!