Gazdaság

2008.11.07. 11:04

Kovács László látszerész: Azonnali kedvezményt ad a vevőnek a DN-hűségkártya

Öt évvel ezelőtt nyitott vállalkozóként látszerészüzletet Szigetváron Kovács László. Előtte Pécsett dolgozott a szakmájában, több mint öt éven át. A pécsi évei alatt döntötte el, hogy véglegesen ebben a szakmában szeretne dolgozni.

DN

[caption id="" align="alignleft" width="200"] Kovács László
[/caption]

 

 

 

 

 

 

 

A szaküzletben jelenleg heti 3 alkalommal van lehetőség komputeres szemvizsgálatra. A vizsgálatot időpont-egyeztetéssel szakképzett optometrista végzi. Az üzletben lehetőség van bank-, hitel- és egészségpénztári kártyákkal való fizetésre.

Kovács László véleménye szerint a DN hűségkártyaprogram révén még szélesebb körben ismerhetik meg az üzletét és az állandó, változatos akciók mellett további kedvezményt adhat vásárlóinak. Szerinte nagyon praktikus a hűségkártya, hiszen a felmutatásával azonnali kedvezményre lesznek jogosultak a hűséges olvasók, mindenféle papírmunka, regisztráció nélkül. Biztos benne, hogy az emberek örülnek a különböző kedvezményeknek, hiszen a mai világban mindenki szeretne minőségi termékeket, szolgáltatásokat igénybe venni kedvező áron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!