Gazdaság

2015.05.19. 14:00

Most már a termeléshez toboroz embereket a Harman

Az amerikai Harman megkezdte a termelés megindításához szükséges munkaerő toborzását. A hangtechnikai cég a gyártás minden munkafázisához keres – profi munkaerő-toborzó bevonásával – új munkatársakat.

K.E. (Dunántúli Napló)

A baranyai munkaerőpiac aktuális hírei közül kétségkívül a Harman munkaerő-toborzásának indulása emelkedik ki. Az amerikai hangtechnikagyártó cég eddig tartja magát az előzetesen jelzett forgatókönyvhöz, a vezetők, középvezetők kiválasztása után most a termelő tevékenységben résztvevő emberek toborzása folyik. A multinacionális vállalat profi munkaerő-közvetítő céget, a Karrier Hungáriát bízta meg a kiválasztási folyamat levezénylésével.

A cég júliusban tervezi a termelés indítását az Elcoteq egykori Szilva utcai gyárkomplexumában, most a starthoz keresnek operátorokat, gépkezelőket, tesztoperátorokat és raktárosokat. Mint korábban megírtuk, a Harman első lépcsőben mintegy 450 főig futtatja fel alkalmazotti létszámát, aminek további bővülése a megrendelések alakulásától, a cég európai termelési érdekeltségeinek esetleges pécsi koncentrációjától függ.

Címkék#harman

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!