őszinte vallomás

2019.03.13. 15:28

Rúzsa Magdi soha nem plasztikáztatna 

Az énekesnő szinte ragyog! Az utóbbi időben annyi pozitív visszajelzést kapott, mint még soha. Nem győzi fogadni a rajongók bókjait, a férje is folyton dicséri, ennek köszönhetően jól érzi magát a bőrében.

Forrás: Hot!

Magdi az elmúlt években látványos változáson ment keresztül, megtalálta a harmóniát az életében, ami rendkívül jó hatással volt a nőiességére is – olvasható a Hot! magazin cikkében. Nem túlzás azt állítani, hogy szebb, mint valaha. Voltak, akik azzal vádolták, hogy a szépségért kés alá feküdt, miközben erről szó sincs!

„Soha nem áldoznám be a karakterem, emiatt nem plasztikáztatnék. Még egy szemöldöktetoválást sem vállalnék. Arról nem is beszélve, hogy egy arc- vagy orrműtét megváltoztathatja a hangszínt.

Nos, én az Istentől kapott hangomat jobban szeretem, mint az arcomat. A hangomból élek, és a hangomnak köszönhetem mindenem. Úgy vagyok jó, ahogy vagyok. Természetesen mindent megteszek azért, hogy sokáig megőrizzem a fiatalosságom, hiszen nemcsak hangilag, de esztétikailag is a legjobbat szeretném nyújtani a közönségemnek” – mondta az énekesnő a magazinnak.

„A tépett rocker nőies is tud lenni”

Hosszú utat kellett bejárnia ahhoz, hogy elfogadja önmagát. Ahogy kiforrott a zenéje, úgy érett meg ő maga is.

A kezdet kezdetén azonban súlyos önbecsüléshiányban szenvedett.

„A Megasztár alatt a csúnya kislány szerepét osztották rám, amit nagyon nehezen viseltem. Csak a műsor végén mutatták meg, hogy a tépett rocker nőies is tud lenni.

De ezt a maszkot évekig magamon hagytam, nem is mertem változtatni. Azt hittem, ha kicsit is jobban festek, szebb ruha vagy finomabb smink lesz rajtam, már nem fognak szeretni. Persze ezek egy húszas éveiben járó lány gondolatai voltak, ma már nevetek ezen.”

Közel a harminchoz Magdi megtanult bánni a szépségével, ma már nem kerüli a tükröt, sőt büszkén néz bele. Ebben nagy szerepe volt a férjének, Vilmosnak. „Elindultam az önismeret útján, rájöttem ki vagyok, mit is akarok, majd beleszerettem a páromba, és ő segített végérvényesen kinyílni. Ő látta meg bennem a nőt, a szépet először. Ha smink nélkül lát, mindig megjegyzi, hogy így tetszem neki a legjobban.”

Magdi az idő múlását elfogadja, bár igyekszik késleltetni. Tudatos döntésként kilenc évvel ezelőtt letette a cigarettát, beiktatta a rendszeres testmozgást, és azóta a táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektet. „Tetszik, hogy a kor előrehaladtával a lelkemet is jobban látom az arcomon vagy a testem rezdülésein. Azt érzem, hogy a korral igazibb lettem. Már nem csapom be magam, hagyom, hogy vigyen a szívem” – tette hozzá a sztár.

Magdi egy dologban biztosan nem változott: ugyanolyan szenvedéllyel éli az életét, mint mindig.

„A habitusom maradt, tom­boló személyiség vagyok. Ne­vetek, sírok, megértek, kiabálok, adok, kapok, de mindent őszintén. Ez vagyok a színpadon is, csak a csacska, magát kutató lánykából érett nő lettem, aki tudatában van a hatásának. Minden pillanatban játszhatok a nőiességemmel.”

Áldottnak érzi magát

Egészen máshogy alakult volna az énekesnő élete, ha nem indul el szerencsét próbálni. „Sosem bántam meg, hogy fogtam az útlevelem, és elindultam Kishegyesről. Persze a határon túlért mindig hevesen ver a szívem, de Budapesten kaptam meg a boldogságom, a színpadom, a közönségem egy nagy részét. A legnagyobb művészekkel, zenészekkel dolgozom együtt, az emberek énekelik, szeretik a dalaimat, azt csinálom, amit a legjobban szeretek, és amit a legjobban tudok. Kell ennél több?”

Napi rutin

Magdi tudatosan odafigyel a bőrápolásra, nincs olyan nap, hogy ne hidratálná a testét kívül-belül. „A szép, egészséges bőrt édesanyámtól örököltem, így nincs más dolgom, mint vigyázni rá. Napi három- négy liter vizet iszom. A bőrápolást proteinnel kezdem, aztán jöhet a hialuron, szérum és krém formájában, hetente egyszer pedig a bőrradír. Leginkább a szem alatti szarkalábakkal próbálom felvenni a harcot. És mivel szeretem kényeztetni magam, gyakran járok kozmetikába is, ahol mélyebben is be tudják juttatni a hatóanyagokat a bőrbe. Az új kedvenc eljárásom a magic tight feszesítés” – magyarázta a híresség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában