Hitvallás

2019.04.19. 17:25

Gera Zoltán: Jézus tökéletes példakép számomra

Gera Zoltán 97-szeres válogatott és Pindroch Csaba Jászai Mari-díjas színész vallottak őszintén Jézussal és a keresztény vallással ápolt szoros kapcsolatukról.

Budapest, 2019. január 29. Gera Zoltán 97-szeres válogatott labdarúgó, a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság budapesti nagykövete az 500 nappal a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyitómérkõzése elõtt tartott sajtótájékoztatón az új Puskás Ferenc Stadion látogatóközpontjában 2019. január 29-én. A jövõ évi kontinenstornának 12 város ad otthont. Budapesten három csoportmérkõzést és egy nyolcaddöntõt rendeznek. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

„Az én életemben nagyon fontos szerepet játszik Jézus. Az életem minden területén rá hagyatkozom, az ő beszédére, tökéletes példakép számomra” – vallja meg a sztárfocista a History Tv Ismertem Jézust című, hétfőn kezdődő sorozatában, amelyre a Lokál hívta fel a figyelmet.

„Mindenkin akart segíteni, mindenkit az Atyához akart vonni, és az ő személyiségéből csak a jó, a tökéletesség, a szeretet, a nyugalom, a higgadtság áradt ki. Nagyon fontos, hogy az emberek ne csak egy keresztre feszített Jézust lássanak, hanem azt is, amit az emberekért tett, úgy gondolom, nincs a világtörténelemben még egy olyan személyiség, mint Jézus”- mondja Gera Zoltán a sorozat előzetesében.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=87&v=FFWnWbpAphA

„Jézus számomra kizárólag a szeretetet jelenti, a feltétel nélküli szeretetet. Mikor megerősödött bennem a hitem, feküdtem otthon a lakásomban, és a feszületet láttam, rajta a korpusszal, Jézussal. Az biztos, hogy nekem, aki folyamatosan bűnös ember vagyok, nagyon fontos az, hogy a jézusi történet folyamatosan vészféket húzzon bennem” – vallja a videóban Pindroch Csaba.

Borítóképünkön Gera Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában