74 éves lett

2020.01.31. 09:57

Nagy Feró: kiegyeztem a halállal is!

Január 14-én töltötte be a 74. életévét a Beatrice frontembere, aki majd’ kicsattan az egészségtől, jobban szereti az életet, mint valaha. Ám a jeles nap kapcsán akaratlanul is eszébe jutott az elmúlás.

Forrás: Hot!

Fotó: Vadnai Szabolcs

A népszerű énekes szerint egyetlen titka van annak, hogy ilyen jól tartja magát. Amióta megszülettek az unokái, úgy érzi: nem öregszik, hanem fiatalodik. Patrik és Alíz folyamatosan életerővel töltik meg a nagypapájukat, Feró számára a picik jelentik az igazi életelixírt.

„Engem az unokáim tartanak frissen és fitten. Amikor velük vagyok, egyszerűen nem érzem a koromat, tényleg megfiatalítanak. A rajongásig szeretem őket, ők pedig teljesen rám vannak kattanva. Folyamatosan mozgok, amikor velem vannak; ez nagyon sokat számít. Én nem az a nagypapa vagyok, aki leül a tévé elé bámulni a műsorokat, és iszogat. Szeretem, ha tartalmasan, sok játékkal töltjük az időt. Ez pedig kemény fizikai munka, de nagyon élvezem. Most is autókat lökdösünk” – mondta a Hot! magazinnak lelkesen Feró.

Fotó: MW

„A halálom után nem én leszek szomorú, hanem a világ”

A Beatrice frontemberét csak egyetlen dolog emlékezteti arra, hány éves is valójában. Igyekszik nem foglalkozni az elmúlással, a születésnapján mégis mindig eszébe jut a kora.

„A személyi igazolványomat egyszerűen utálom! Ha ránézek, rossz kedvem lesz. Nem is jó kimondani ezt a számot! 74? Az már egy vén trotty! Nem szeretem a születésnapomat sem, de a köszöntéseket természetesen fogadom. A családi ünneplésnek sem állok ellen, de csak a gyerekek miatt, hadd örüljenek! Meg jó együtt lenni... Mondjuk, annak örülnöm kéne, hogy még mindig élek! Ezt végül is lehet ünnepelni” – viccelődött Feró, aztán komolyra fordította a szót.

„Kiegyeztem a halállal! Egy kicsit sem félek tőle! Szeretek élni, és igyekszem nem foglalkozni vele. A halálom után nem én leszek szomorú, hanem a világ!”

„Új produkciót szeretnénk a színpadra állítani”

Az énekesnek rengeteg terve van 2020-ra. Gőzerővel készül a Beatrice megreformálására, új dalokkal szeretne színpadra állni.

Fotó: MW

„Szeretném, ha egy kicsit átalakulna a zenekar, új kinézetet kapna. Januárban ülünk majd össze a zenekari tagokkal, hogy mindent részletesen átbeszéljünk. Új produkciót szeretnénk a színpadra állítani. Ezek mellett A Dalra is készülök lélekben, ami február elején indul majd: zsűrizni fogok. Örülök, hogy Magyarország idén nem indul az Eurovíziós Dalfesztiválon. Szerintem ki kell maradni pár évig ebből a nemzetközi versenyből, amíg igazságosabb lesz a szavazási rendszer. Egy kis nemzetnek nincs ott esélye, mert kevesen vagyunk. Kinek az érdeke, hogy a mi versenyzőnkre szavazzon? Ez így nem jó” – méltatlankodott Feró.

Visszajöttek a halál torkából

Rékasi Károly

2015 nyarán súlyos motorbalesetet szenvedett. Azóta egyáltalán nem fél az elmúlástól.

Törőcsik Mari

11 évvel ezelőtt a klinikai halál állapotából hozták vissza: egy kórházi rutinvizsgálat során leállt a szíve.

Dévényi Tibor

A lemezlovast súlyos autóbaleset érte, az azt követő protézisműtétekor komplikáció lépett fel. Tibi bácsi azt állítja, ekkor pillantotta meg a folyosót, a végén a fénnyel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában