elmaradt koncert

2020.08.30. 19:56

Koronavírus-gyanú miatt tesztelik a Tankcsapda tagjait (videó)

A csapat két tagja Tatabánya felé tartott, amikor megtudták, kapcsolatba kerültek olyan emberrel a napokban, aki karanténba került.

A Balatonról tartott Tatabányára Sidlovics Gábor „Sidi” és Fejes Tamás, a Tankcsapda két tagja vasárnap délután, amikor kapták a hírt: pénteken Debrecenben a backstage-ben kapcsolatba kerültek egy azóta karanténba kényszerült emberrel – számolt be róla a kemma.hu

Facebook-oldalukon élő videóban jelentették be ennek kapcsán, hogy lemondják a vasárnap estére a Roxxyba tervezett koncertjüket, és azonnal visszamennek Debrecenbe és a lehető leghamarabb koronavírus-tesztet fognak csináltatni.

Ahogy Sidi mondta, nem szeretnék megkockáztatni, hogy egy kis klubban bárkit is megfertőzzenek, ha elkapták a vírust. Hozzátette: jelezni fogják a rajongóknak, ha elkapták-e a covidot vagy sem. Kérték, hogy mindenki értse meg a döntésüket, hogy nem kockáztatnak és ha negatív lesz a tesztjük és marad a mostani szabályozás, mennek majd tovább.

– Nagyon vártuk ezt a koncertet, ezt is be fogjuk pótolni – tette hozzá Fejes Tamás, aki szerint akkor járnak el felelősségteljesen, ha mindenkinek megadják az esélyt, hogy egészséges maradjon, és arra kért mindenkit, hogy vigyázzanak magukra és másokra.

 

A koncertre egyébként annak Facebook-eseménye alapján minden jegy elkelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában