Ország-világ

2020.10.15. 10:35

Meglepő hobbija van Hosszú Katinkának

Amióta kevesebb a verseny, az olimpiai bajnoknak több szabadideje maradt, és igyekszik ezt úgy eltölteni, hogy új élmények érjék.

Fotós: Kovács Tamás

Fotós: Kovács Tamás

Hosszú Katinka az elmúlt hónapokban megmutatta követőinek, hogy az uszodán kívül is sok boldogság van az életében. A medence helyett az életbe ugrott fejest.

Anyukájától főzni tanult, egy profi cukrásztól rétest sütni, nagyokat kirándult a párjával, és csatlakoztak a kutyások táborához is. Mielőtt bevonult a buborékba, egy gyönyörű csarnokból jelentkezett be a közösségi oldalain.

A Szépművészeti Múzeumban járt, és egy olyan új hobbijára is fény derült, amiről eddig nem beszélt. Lazításként festegetni kezdett.

 

Amióta ez a bejegyzés megszületett, a világklasszis úszó helyzete is megváltozott. Egy darabig nem mehet sehova, egy szálloda és a Duna Aréna között kénytelen ingázni. Ezúttal azonban boldogan lemond a szabadságáról.

Nagy kihagyás után, végre újra versenyezhet. Pénteken kezdődik Budapesten a Nemzetközi Úszóliga (ISL) 2020-as sorozatának versenye.

Az ISL idei szezonját javarészt fővárosunkban rendezik, hogy elkerüljék a sok utazás és a különböző szálláshelyek okozta rizikót. Október 16-tól november 22-ig, az elődöntőkig a Duna Aréna lesz a zárt kapus versenyek helyszíne. A döntőt a karácsony utáni napokban, Tokióban rendezik.

Zeusz kutyát biztosan hiányolja majd a következő egy hónapban, a kutyasétáltatás ugyanis az egyik kedvenc elfoglaltsága lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!