nincs ennél nagyobb fájdalom

2020.12.10. 18:06

„Akkorát szólt a fiam a motorháztetőn, mint egy bomba” – örökké siratja másfél éves kisfiát az apa

Már több mint két év eltelt a tragédia óta, de a másfél éves Jánoska édesapját azóta sem hagyják nyugodni a szörnyű emlékek.

Forrás: Bors

A Somogy megyei kistelepülés, Kisberény egyik zsákutcájában élő család élete egyetlen pillanat alatt omlott össze, amikor két évvel ezelőtt elgázolta egy postáskocsi a másfél éves kisfiúkat – írja a Bors.

Nem is csoda, hogy nem tud szabadulni a fájdalomtól az édesapa. János ugyanis közvetlen közelről nézte végig, ahogy a házuk előtt parkoló autó halálra gázolja kisfiát.

A szülők nem vették észre, hogy a kisfiú az udvaron van. A másfél éves gyermek kiszaladt az apja után az utcára. Megpróbálta elölről megkerülni a kocsit, de sofőr nem látta őt és beletaposott a gázba.

A bíróságon találkoztam újra a gázolóval. Még csak bocsánatot sem kért tőlem. Teljesen sokkot kaptam, amikor megláttam, annyira rosszul lettem, hogy kivezettek a teremből

– mesélte a Borsnak a családfő, akit gondatlanságból elkövetett emberöléssel, míg a gázolót gondatlanságból elkövetett halálos közúti baleset okozásával vádolják – számol be a Bors.

Borítókép: a biztonsági kamera felvétele rögzítette, ahogy a kisfiú megpróbálja megkerülni az autót

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában