szerelmes rekorder

2020.12.19. 12:50

Barátnője is elkísérte Szoboszlai Dominikot Lipcsébe

Hungary's midfielder Dominik Szoboszlai plays the ball during the UEFA Nations League football match between Hungary and Russia on September 6, 2020 at the Puskaas Arena in Budapest, Hungary. - Hungary's midfielder Dominik Szoboszlai (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: ATTILA KISBENEDEK

Különgéppel, családja társaságában utazott csütörtökön Lipcsébe Szoboszlai Dominik. A csapattal tartott Fabrizio Romano olasz újságíró is, az átigazolási szakértő pedig privát fotókon számolt be a túráról. A gépen ott voltak a középpályás szülei, menedzsere Esterházy Mátyás és szerelme, a teniszező Gécsek Fanni is.

https://www.facebook.com/fabrizioromanoherewego/photos/a.382223449845447/461460838588374/

 

Az Európa-bajnok kalapácsvető Gécsek Tibor 18 éves lánya a hétvégén közösségi oldalán “ismerte el”, hogy egy párt alkot Dominikkal. Magánéletükről nem beszéltek, de jelzésértékű, hogy a teniszezőlány ott volt Szoboszlai karrierjének eddigi legfontosabb állomásán is. Jó eséllyel úgy készülnek a fiatalok, hogy együtt élnek majd Lipcsében.

Szoboszlai számára egyébként mindig is fontos volt a család. Nem is véletlen, kicsi korától kezdve édesapja edzette őt, s a mai napig a legfőbb tanácsadója.

Gulácsi is csapattársa lesz a Lipcsénél

Szoboszlai Dominik egyébként ismerősök közé érkezett. Több korábbi salzburgi játékost üdvözölt a Lipcse öltözőjében, nem mellesleg a két magyar válogatott csapattárs, Gulácsi Péter és Orbán Willi segíti majd őt a beilleszkedésben.

A 20 éves Szoboszlai Dominik, ezzel az átigazolással, minden idők legdrágább magyar labdarúgója lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában