szellemi hagyaték

2021.01.22. 11:05

Meglepő titkok kerültek elő Pécsi Ildikó mobiltelefontjából

Pécsi Ildikó december ötödikén ment imádott férje után. A színésznő élete is kalandos volt, ám a halála után is történtek nem várt fordulatok. L. Péterfi Csaba, Pécsi Ildikó fogadott fia mesélt az utóbbi hetek történéseiről.

Forrás: Ripost

A színésznő Csabára bízta a titkait, neki adta mobiltelefonját, és meghagyta, hogy csak akkor kapcsolhatja be, ha ő már nem lesz az élők sorában. Azt mondta, minden abban van, amire Csabának szüksége lehet. A telefon olyan történeteket is tartalmazott, amiket előtte még soha senki nem hallott.

„Sok leírt szöveg és hangfelvétel maradt, de a telefonjáról előkerültek továbbiak. Olyan történeteket mesél el rajtuk, amiket azelőtt soha. A házassága előtti szerelmekről például”

L. Péterfi Csaba azt mondta: Pécsi Ildikó a könyvébe szánta ezeket a történeteket, amiket a betegségek és a pereskedések miatt nem tudott befejezni. Házassága előtti szerelmeiről is részletesen mesélt – írta meg a Best magazin.

Nem tudta elviselni a veszteséget, a férje után ment...
Fotó: Ripost

 

A színésznő a halála előtt röviddel új végrendeletet is készített:

„Korábban Magyar György ügyvédnél helyeztek letétbe egyet még Lajos bácsival. Ildikó a halála előtt otthon azonban írt egy újat. Ezt azért is tudom biztosan állítani, mert én voltam az egyik tanú, így pontosan ismerem a tartalmát is, amiről természetesen nem beszélhetek. Ezt a dokumentumot adta le a fia, és mivel ez készült később, ennek kell lennie a mérvadónak. (...) Nem csak a saját, hanem a környezetéből mindenki sorsát elrendezte.”

„Amikor mindent elintézett, azt mondta: jövök, papa, majd Lajos bácsi után ment. Álmában érte a halál. Ennél szebb befejezést el sem tudnék képzelni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában