nagy váltás

2021.04.14. 11:20

Amerikai karrierre vágyik az Exatlon sztárja – Nem hiszi el, mit talált ki

Az idei Exatlon Hungary egyik legnépszerűbb játékosa Szabó Franciska volt, aki úgy tervezi: meghódítja Amerikát.

Forrás: Instagram

Még gyermek volt Szabó Franci, amikor a televízióban felfigyelt a pankrátor legendára, Hulk Hoganre. Nagyon tetszettek neki a hatalmas termetű amerikai sztár látványos meccsei, öccsével mindig végig izgulták összecsapásait. A Bajnokok sérülés miatt kiesett versenyzője arra készül, hogy az amerikai WWE pankrátor ligában megismerje a világ.

– Szerintem a magot már akkor elültethették a fejemben – kezdte a Borsnak nevetve Franci. – Nagyon tetszik a pankráció, szerintem nekem testhez álló karrier.

Egyébként kevesen tudják, de már kipróbáltam magam benne, egy híres angol pankrátortól kaptam meghívást pár éve, szerepeltem is a műsorában. Sokkoltam a nézőket, nagyon tetszettem nekik, én voltam a legerősebb nő, imádtam a tiszta izom férfiakat dobálni.

20 év judo élsport van mögöttem, szeretek versenyezni, szeretem az erőmet, a tehetségemet kimutatni, megmutatni. A WWE-ben állandóan keresik az egyéniségeket, úgy gondolom, én egy egészen új, friss színt tudnék belevinni a pankrációba. Vannak kedvenceim, mint Alexa Bliss, vagy Sasha Banks, szeretnék olyan karriert befutni, mint ők. A férfiak közül pedig oda vagyok John Cena-ért, remélem két év múlva már én fogom őt dobálmi a ringben őrjöngő közönség előtt.

Addig azonban még van sok terve, Szabó Franci a következő wellness fitness versenyére készül. Tavaly több világkupát is megnyert amatőrként, de idén szeretne magasabb kategóriába lépni.

Nyolc kiló túlsúllyal jöttem haza Dominikáról, épp tegnap kezdtem újra a tiszta étkezést

– folytatta.

– A bokasérülésem miatt még sokáig gyógytornáznom kell, de a műtétet szerencsére megúsztam. Így az izomcsoportos munkát is elkezdtük imádott edzőmmel, Popa Celestinnel. Ha minden a tervek szerint megy, hat hét múlva már látszik a változás, látványos eredményt érek el. Cél a győzelem a Fit Parádén és a Mister Olimpián jól szerepelni. Mert ezek a versenyek is közelebb visznek az amerikai álmomhoz, meghódítani pankrátorként a világot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában