Nem sikerült kibékülni...

2022.01.14. 17:52

Kulcsár Edináék válnak

Kulcsár Edina férje a közösségi oldalán jelentette be, hogy véget ért a házasságuk.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti közel hat éve találtak egymásra. Két gyermekük született, kisfiuk, Medox 2018 őszén, kislányuk, Nina pedig 2020 tavaszán jött világra. A pár Medox születése után kötött házasságot.

Bár kívülről úgy tűnt, boldogan él a család, ezért is volt meglepő, mikor tavaly ősszel az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában kiderült, hogy válságban van a kapcsolatuk. Akkor azt mondták, hogy azért is jelentkeztek a versenyre, hogy visszataláljanak egymáshoz.

Nem sikerült: Szabó András Csuti nem sokkal ezelőtt jelentette be az Instagram-oldalán, hogy nem tudták rendbe hozni a házasságukat.

Nem is tudom hol kezdjem... Egy évig küzdöttünk, de mivel mindkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét... Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Edina is, és mindketten meg is tettünk mindent, hogy rendbe hozzuk a házasságunkat, de sajnos nem ment, vége!

– olvasható Csuti bejegyzésében.

Azt is kiemelte, hogy van egy örök közös céljuk, mégpedig az, hogy a gyermekeiknek így is szeretetteljes környezetet teremtsenek, és azt lássák, hogy ezek után is összetartoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!