Alma a fájától...

2022.05.23. 15:03

Elképesztően néz ki Schorbert Norbi és Rubint Réka idősebb fia

A kisebbik Norbi igazán elképesztő formában van, de a legkisebb Schobert fiú, Zalán is egyre sportosabb.

„Amikor a fegyelmezettség szorgalommal párosul. Amikor nincs lehetetlen, csak a CÉL:
változni és változtatni! Kicsi volt és mennyit csúfolták a súlya miatt ... de Ő megrázta magát és változtatott! Mert a CSODA mindenkiben ott van ... én pedig MÉRHETETLENÜL büszke vagyok Rád” – írta az alábbi kép kíséretében Réka az Instagramon – szúrta ki a life.hu.

De nemcsak Norbika, most már legkisebb gyermekük, Zalán is a sport szerelmese. „Zalán, a  legkisebb Fiam egyéves átalakulása! Először is, nem volt rákényszerítve az Update! Ette az iskolai menzát, a gyorséttermi nuggetset és úszott. Ennyi. Bal kép az eredmény. Csúfolták, beszóltak neki és nekem is! Megelégelte! Ő is! A sok tökéletes kommentelőt. Norbika a példaképe. 1 éve csak az update1.hu ételeit eszi. Menza off! Otthon Réka ránt neki csirkét Update panírban és állandóan engem kérdez, mi hány pont! Jobb oldalt az eredmény és még nem a vége! Nagyon-nagyon büszke vagyok rá! Lelkileg is más ember lett! Hát ennyire jó gyereknek is a szénhidrátcsökkentett Update termék” – tette közzé a minap Norbi, akinek posztjában a változás jól látható:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában