Gyors a tempó...

2022.05.23. 11:28

Ez most komoly? Shane Tusup máris csajozni kezdett

Május 18-án osztották meg Szabó Zsófi és Shane Tusup a közösségi oldalaikon, hogy felbontották az eljegyzésüket.

A pár rajongói sokkot kaptak, amikor kiderült, hogy véget ért Zsófi és Shane szerelme. Ismerőseik azóta már elárulták, hogy az úszóedző agresszív viselkedése miatt Szabó Zsófi úgy döntött, nem akar Shane-nel élni.

Tusup ezt eleinte nem hagyta annyiban, és mindent megtett azért, hogy Zsófi megbocsásson neki.

Napok óta szinte belőle élnek a virágboltok, folyamatosan csokrokat küld neki, ajándékokkal halmozza el, a szerelmét bizonygatja Zsófinak, próbálva jóvá tenni a hibáját, elérni, hogy kapjon egy újabb esélyt. 

- mondta el egy ismerősük.

Azóta azonban kiderült, hogy Tusup már a bejelentés előtt napokkal újra elkezdett csajozni. Egyelőre Instagram-követői között keresgél, amit nem mindenki vesz jó néven.

A személyi edzőként dolgozó Emese például azt állította, hogy Shane már legalább egy hete üzenget neki a Reddit nevű közösségi oldalon, és folyamatosan lájkolja a képeit.

Egy hete kb. nem értettem, miért írkál a Shane. Aztán most már igen... mondjuk nekem az engedélykéréseimben homokozik

 – idézte a nőt a Ripost. 

Végül is, pont az edzős képeimre reagálgat. Bár még nem kaptam egy halál tipik kardiózhatnánk együtt üzit.

Forrás: Instagram
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!