Nagyon megható

2022.07.26. 14:15

Így állítottak emléket Kóbor Jánosnak

Csodálatos naplementében, telt ház előtt, sztárművészek sora adta elő a 60 éves Omega együttes legnagyobb slágereit a keszthelyi Festetics-kastély impozáns parkjában.

Alkonyatkor, csodálatos környezetben zajlott le vasárnap este az OMEGA Szimfonik – Naplemente koncert Keszthelyen. A megemlékezésen a legkiemelkedőbb előadóművészeink interpretálásában, szimfonikus zenekar kíséretével szólaltatták meg az Omega kultikus slágereit - írja a Bors.

A fellépők között volt Miklósa Erika opera-énekesnő, Bolyki Balázs énekes, a Bolyki Soul & Gospel kórus, Roby Lakatos hegedűművész, Dolhai Attila színész-énekes, Szabó Győző színész, Lépés Gábor "Lepe" zenész, zeneszerző, valamint Király Linda énekesnő, aki örömmel vállalta a megtisztelő felkérést.

Forrás: Szabolcs László / Bors

Zseniális csapat állt össze, olyan művészekkel, akikkel megtiszteltetés egy színpadon állni. Óriási élmény, és ráadásul gyönyörű a környezet– mondta a Bors kérdésére Király Linda, nem sokkal az esemény kezdete előtt.
– Nagyon megható, hogy ennyi Kossuth-díjas zenész, előadó vállalta, hogy ilyen gyönyörű környezetben, a közönséggel együtt megemlékezik az Omega zenekar elmúlt 60 évéről – folytatta érdeklődésünkre a méltatást Trunkos András, az Omega menedzsere.

Forrás: Szabolcs László / Bors

A teltházas koncerten emléket állítottak a már elhunyt tagoknak. Emellett a fellépő művészek tiszteletüket fejezték ki Molnár György "Elefánt" és Debreczeni Ferenc "Ciki", illetve az Omega életműve előtt. A koncert házigazdája Jordán Tamás, a Nemzet Színésze volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában