Ez szép!

2022.10.02. 22:51

Curtis ismét jótékonykodott - nem is akárhogy!

A harmadik osztályos Noémi hét éve küzd a gyilkos kórral, mely bármelyik nap véget vethet az életének. A szörnyűségek ellenére a kislány képes volt megőrizni optimizmusát, családja pedig bízik a csodás gyógyulásban.

Forrás: Bors

A gyermek történetét Curtis és párja, Barnai Judit kosárlabdázó is megismerte, s úgy döntöttek, a sportoló szeptember 28-i meccsén gyűjtést szerveznek számára - írja a Life.hu.

"A szerdai meccs nemcsak azért lesz lényeges, mert végre hazai pályán szeretnénk megszerezni első győzelmünket, hanem van egy nagyon fontos apropója is. Atival kitaláltuk, szeretnénk adománygyűjtést szervezni Noéminek, aki sajnos 7 éve agydaganattal küzd (most 3. osztályos). A szülei steril szobára gyűjtenek neki, és mi ebben szeretnénk segíteni, amibe az én kis csapatom is beszállt" – írta a Facebookon Judit, aki a bejegyzésben azt a számlaszámot is megosztotta, melyre azok utalhattak, akik személyesen nem tudtak elmenni a mérkőzésre.

A speciális szobára azért van szüksége a kislánynak, mert már nem kaphat sugárkezelést és nem is műthető, a családja pedig mellette szeretne lenni, ha esetleg váratlanul következne be a tragédia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában