Stresszes verseny

2022.10.17. 19:31

Kitálalt a Dancing with the Stars kiesője (videó)

A modell őszintén vallott a Dancing with the Stars harmadik évadáról.

Fotó: TV2

Zimány Linda és profi táncpartnere, Bődi Dénes a hétfő reggeli Mokka vendégei voltak, ahol kiesésükről és a műsorra való felkészülés élményeiről meséltek.

A szombat estét követően sokáig tanakodtak, hogy miért számukra ért véget a Dancing with the Stars harmadik évada, most már azonban nem fejtegetik az okokat. Örömmel tölti el őket, hogy részesei lehettek a show-nak.

A próbák alatt azonban nem csak a megtanult lépések száma gyarapodott, igaz barátságok is köttettek. Linda és Dini az első pillanattól kezdve nagy összhangban voltak, de a csinos üzletasszony azt is elárulta, hogy többek között Pap Dorcival is közel kerültek egymáshoz.

A bájos ügyvédnő arra is kitért, hogy nem gondolta volna, hogy ekkora stressz van a vállán. Csak akkor jött rá, amikor vasárnap este tudatosult benne, hogy valóban vége a versenynek.

Linda egyelőre utazásokkal tervez relaxálódni, ugyanakkor azt sem zárták ki, hogy Dénessel még fognak együtt táncolni – írja a Tények.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában