Bulvár-celeb

2023.01.30. 14:38

34 év után előkerült egy magyar férfi, aki tényleg ufót látott

Az eset még 1989-ben tötént Tarnaszentmárián.

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Marko Aliaksandr

34 évvel az eset után a Bors megtalálta azt a férfit, aki 1989-ben október 20-án éjszaka fél 2-körül dübörgő hangokat hallott, majd nagyobb villanásokat látott az égen. Ez a furcsa jelenség egy hónappal később megismétlődött.

"Az egyes toronyban voltam szolgálatban, erről azt kell tudni, hogy ott hatalmas üzemanyag tartályokra kellett vigyáznunk. A toronynak a másik oldalán, disznók, birkák, és kutyakenelek voltak. Éjszaka arra lettünk figyelmesek, hogy nyüszítenek a kutyák, a jószágok pedig egy idő után kitörték az ólnak az ajtaját. Kijöttek a birkák, szétszaladtak, tiszta kavarodás volt éjszaka.

Akkor láttuk meg a fényjelenséget az éjszakában, és hallottuk meg azt a fura hangot is. Még az akkor dolgozó tűzoltókat is kihívtam, hogy gyertek már ki, itt valami van. Nem tapasztaltam még korábban ilyet. Én voltam hozzá a legközelebb, tisztán láttam az égen elsuhanni valamit


 

- mesélte el a lapnak Diószegi Lajos volt honvéd.

Az égből lezuhanó tárgyat nem találták meg.

A teljes cikk a Bors oldalán,  ide kattintva olvasható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában