Bulvár-celeb

2023.01.30. 09:43

Ekkor jön a baba: Zimány Linda őszintén vallott a családalapításról

Mikor megy már férjhez és mikor vállal gyereket? – kérdezik sokan a modelltől.

Forrás: TV2

Zimány Linda teljes joggal érzi úgy, hogy nincs lekésve semmiről, csak azért, mert 36 évesen még nem találta meg élete szerelmét és nincsenek gyermekei. A jogász-modell elárulta, a családjától sosem kapott pressziót ezekben a kérdésekben.

„Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen egy olyan, művelt és elvárások nélküli közegben nevelkedtem, amelyben soha nem kerül terítékre olyasmi, hogy bárki szerint hogyan is kéne élnem az életemet. 

Az ebédlőasztalnál sem a szüleimtől, sem a nagyszüleimtől nem kaptam még meg a jól ismert kérdést: »Na, Linduskám, hogy állsz a szerelemmel, mikor jön az unoka vagy a dédunoka?«

 Persze a kérdéseket megkapom másoktól. Megesik, hogy önjelölt nagymamák lépnek oda hozzám és faggatnak arról, hogy miért nem vagyok még házas és miért nincs még gyermeke” – kezdte a lapnak Linda.

„Én húszévesen is úgy gondoltam, hogy valamikor, közel a negyvenhez leszek feleség és anyuka. Akkoriban egyszerűen nem éreztem késznek magam erre” 

– jelentette ki a modell, aki nem csak a levegőbe beszél, amikor a karrierépítést említi, hiszen jogi diplomát szerzett és folyamatosan dolgozik saját vállalkozásában.

„Akkor sem fogok a sajtóhoz rohanni, ha történetesen szerelmes leszek és családot alapítok. Egyszer csak szülök egy gyermeket és jó napot!” – mosolyodott el a gyönyörű modell, aki máskor sem titkolta véleményét, amikor fontos kérdésekről faggatták:

Hogy mit árult el még Linda a gyermekvállalásról, kiderül a Ripost cikkéből.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában