Bulvár-celeb

2023.01.18. 06:34

Megdöbbentő, mi derült ki a Fekete Vonat egyik tagjáról

Borzasztó körülmények között él most Beat.

Fotó: Facebook

Január 7-én évtizedes hallgatás után óriási koncertet adott az újra összeálló Fekete Vonat zenekar Budapesten.

A remek buli után azonban jöttek a problémák. Mint kiderült, a koncert veszteséges volt, a tagok így nem kapnak annyi bevételt, amennyit ígértek nekik.

Durva botrány robbant ki, a részletekről megszólalt a formáció énekesnője, Mohamed Fatima és L.L. Junior is.

A trió harmadik tagjáról pedig most sokkoló dolog derült ki: hiába kapott négymillió forint előleget, fényűző otthon helyett egy munkásszállón lakik.

Beat, vagyis Fehér Tibor karácsony előtt összeveszett feleségével és a Papp László Budapest Sportarénához közeli munkásszállóban él egy ideje. 

Nem messze attól a helyszíntől, ahol nemrégen még ünnepelt sztárként lépett fel.

„Egy munkásszállón lakom most. Ha tiszta az idő, akkor az emeleti ablakokból rálátni a Papp László Sportarénára… Milyen vicces ez. Vagy szomorú. Nem is tudom, mit érezzek.

Lassan három hónapja vagyok itt. Otthon volt egy kis balhé, gondoltam, a koncert előtt nem csinálom ki magam érzelmileg, mert akkor nem tudok rendesen koncentrálni – mondta a zenész a Bors megkeresésére, majd így folytatta:  – Úgy számoltam, hogy a Fekete Vonat-koncert után végre, két évtized után először, elmehettünk volna a feleségemmel kettesben nyaralni. Még sosem voltunk sehol. Nem külföldre gondolok, csak mondjuk Hajdúszoboszlóra, vagy valami ilyen helyre. Ezt a lehetőséget is elvették tőlem…

Most azt sem tudom, hogyan fogom a következő napokat kifizetni és mit fogok enni. Nyilván ha hazamennék, ehetnék, de én ennél büszkébb ember vagyok. Büszke és éhes! Ez lettem én.”

Mint a Borsnak kifejtette, egyébként szobafestőként dolgozott, havi 150 ezer forintot vitt haza. Beat azonban nem adja fel a reményt, februártól online koncerteket ad majd, így szeretne újra talpra állni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában