Bulvár-celeb

2023.03.03. 12:01

Legjobb barátja halála miatt hatalmas lelki teherrel él Balogh Levente

Legtragikusabb titkáról beszélt.

Forrás: RTL

Életének fájdalmas tragédiáját osztott meg a TikTok-oldalán Balogh Levente. Egy tragikus balesetről vallott, most érezte úgy, hogy nyilvánosság elé kell állnia.

 „2023-ban a Bács-Kiskun Megyei Baleset-megelőzési bizottság felkeresésére karitatív tevékenységet végzek, hogy kevesebb baleset történjen az utakon. Teszem ezt azért is, mert 

 

majd harminc évvel ezelőtt, huszonéves koromban egy borzasztó tragédia történt velem. Egy közlekedési balesetben jómagam megsérültem, és elvesztettem egy barátomat. A hazafelé vezető úton kikanyarodott elénk egy autó, én pedig elrántottam a kormányt. Enyhén alkohol befolyásoltság alatt voltam, így enyém a felelősség. Hibámért a megfelelő büntetést kaptam. 

 

A fent említetteteket kötelességemnek éreztem így, az idő múlásával megosztani, hogy az én hibámból tanulhassanak mások, és ne kövessenek el hasonlót. A három legfontosabb dolgot mindig tartsd be, amikor volán mögé ülsz: Ne mobilozz! Kösd be magad! Ne fogyassz alkoholt! Vigyázzunk egymásra!”

Bátor lépés....

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában