Bulvár-celeb

2023.03.08. 06:00

Tragikus hirtelenséggel halt meg a magyar színésznő édesapja

Képtelen elfogadni, ami történt.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: New Africa

Hirtelen veszítette el az édesapját Szabó Erika, aki a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában elárulta, nagyon megrázta a tragédia – írja az Origo.

„Nyilván nagyon, azért ez nem egy várható dolog volt, bár szerintem az is szörnyű... Nem gondolom, hogy az egy jó helyzet. De nyilván nálunk ez váratlan volt, egy autóbaleset volt gyakorlatilag, amire nem lehetett semmilyen módon felkészülni.

Az egyik lábat a másik után tenni, és csinálni az életet előrefelé, az egész családnak ilyen volt. Aminek én rendkívül örülök, hogy az én családom jól reagált erre, ha lehet ezt mondani. Nem szétfelé mentünk, hanem nagyon össze, és ez egy nagy ajándék” – magyarázta Szabó Erika, aki az édesapjáról is mesélt.

„Egy jó csávó volt, egy klassz ember, akivel jókat lehetett bulizni meg beszélgetni. Köztünk majdhogynem haveri viszony volt néha, semmint apa-lánya. Az én apukám nem egy patriarchális családfő volt, egy pillanatra sem”

– vallotta be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában