Bulvár-celeb

2023.04.17. 10:01

Amikor a kommentelők nem tudnak olvasni: becsmérlik Megyeri Csillát, pedig nincs miért

Többen úgy vélték egy fotója alapján, hogy gyereket vár...

Forrás: Ripost

... és közben alkoholt iszik. Csillának azonban nincs miért magyarázkodnia - derül ki a Ripost cikkéből. 

A csinos tévés személyiség gyakran oszt meg a magánéletéből egy-egy képet rajongóival. A minap barátnős estét csapott, és készített egy szelfit magáról kezében egy itallal. Nem tudni miért, talán a rossz szögből elkapott kép miatt, de a rajongók többsége azt hitte, hogy Csilla éppen a várandósságát jelenti be a nagy nyilvánosság előtt.

Valóban alkohollal a kezében jelentené be a terhességét bárki is? Ha a kommentelők alaposabban elolvasták volna a bejegyzést, akkor láthatnák, hogy ez csak első látásra tűnik terhespocaknak. 

Ettől függetlenül Csilla rajongói két táborra szakadtak: egyik része nem olvasta el a poszt szövegét, és rögtön tudni vélte, hogy babát vár a celeb, míg a többiek már el is ítélték őt azért, mert alkoholt fogyaszt kismamaként.

Forrás: Mindmegette.hu

Babát vársz?

– kérdezte rögtön egyikük, míg mások csak megszólták a rosszul beállított kép miatt: 

Ezen a képen pont úgy nézel ki drágám, mint aki terhes

– írták.

Terhesen alkohol? 

– kérdezte egyik felületes szemlélődő.

Ám volt, aki jószándékúan Csilla védelmére kelt:

"Ezek a babás kommentek kissé tapintatlanok."

Nyilvánvalóan nem alkohollal a kezében jelentené ezt be, tehát evidens, hogy nem baba van a dologban. Akkor nem igazán értem, miért kell feszegetni ezt a kényes témát, főleg egy nő számára

– írta egy hozzászóló, hiszen valóban Csilla és párja több mint tíz éve vannak együtt, de az ő magánügyük, hogy mikor vágnak bele a családalapításba. Csilla pedig bizonyára közzéteszi majd nagy hírt - ha lesz mit.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában