Bulvár-celeb

2023.04.22. 06:30

Hiába tesz ellene, Mimi a Nagy Ő-ből még mindig tiszta Meghan Markle

A csinos lány levágatta a haját, de még így is nagyon hasonlít a hercegnére.

Forrás: Instagram

A legcsinosabb nők szálltak harcba Árpa Attila szívéért a TV2 A Nagy Ő műsorának legutóbbi évadában. Közülük is az egyik legfeltűnőbb a dentálhigiénikusként dolgozó Rátkai Mimi volt, már csak azért is, mert erősen emlékeztet Meghan Markle-re - írja a Ripost.

Bár Attila végül Mimi helyett Timinek adta a szerelmi zálogot jelképező vörös rózsát, a 33 éves bombázó így is sokat nyert a párkereső műsorral. Számos követőre tett szert, és mindenkit érdekel, hogyan alakul a magánélete, 

Hogy megtalálta-e az igazit a műsor óta, nem tudni, az viszont biztos, hogy Mimi úgy döntött, kilép Meghan Markle "árnyékából", és megválik hosszú fürtjeitől. 

A csinos lány követőit egy pillanat alatt elvarázsolta a változás, szerintük Miminek nagyon jól áll az új, dögös kleopátra fazon.

Erre nem számítottam! De a nagyon hosszú póthajnál ezerszer jobb. Valahol a kettő hossz között lenne tökéletes.

"Gyönyörű vagy, Mimi! Sokkal jobban áll a rövid haj."

Százszor szebb, mint a hosszú.

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások tömkelege jelent meg Mimi fotói alatt, így az sem lesz meglepő, ha hamarosan új udvarlók zsongják majd körbe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában