Bulvár-celeb

2023.04.04. 17:00

Kulcsár Edina keményen beszólt a kritizálóknak, de azért Csutinak is odaszúrt egyet

A sztáranyuka szerint embertestbe zárt állatokkal van tele a világ.

Forrás: TV2

Kulcsár Edina rendszeresen beszélget rajongóival az Instagram-oldalán, ahol most egy kérdezz-felelek játékot tartott - írja a Ripost.

Az egykori szépségkirálynő igyekezett minden témában megszólalni, többek között a babavárásról és a költözésről is szó esett, amiben volt némi burkolt üzenet is.

Nem hiányzik a kertes ház?

- kérdezte valaki.

Tudniillik, miután elváltak Csutival, a ház az üzletember birtokában maradt, Edina csak addig élt ott a gyerekekkel, míg össze nem bútorozott G.w.M-mel. 

Válaszában kifejtette: cseppet sem zavarja, hogy jelenleg egy társasház az otthonuk, s bár tervben van, hogy a gyerekek miatt majd egy nagyobb ingatlanba költöznek, legutóbb nem volt akkora varázsa a családi háznak... Ezzel a kijelentésével feltehetően Csutinak üzent a kismama.

Amikor még együtt volt Csuti és Edina
Forrás: TV2

Én egy roppant alkalmazkodó típus vagyok. Sosem számított annyira, hogy hol élek. Vágyak, célok persze mindig vannak. A házat régebben kipipáltam, és akkor jöttem rá, hogy ezek a dolgok nem minden esetben adják meg azt, amit az ember remél tőlük. Szeretek itt lakni, ami most az otthonunkként szolgál, de most is vannak kitűzött célok, amikért nap mint nap teszünk. Nem azért, mert nekem jobb lenne egy kertes házban, hanem azért, mert a gyerekeknek és a családnak ezzel még több közös élményt tudunk biztosítani, és mi már mindent csak miattuk csinálunk

– válaszolta Edina, aki azt is hozzátette, hogy a gyermekeit sem zavarja, hogy jelenleg nem kertes házban élnek.

Kaptatok bántást a kislány neve miatt?

- érdeklődött több rajongója is. 
Mint ismeretes, a baba az Amara nevet kapta, ami bár megosztotta a rajongókat, Edinához nem feltétlenül jutottak el a bántó kommentek. Ellenben csúnyán beszólt azoknak, akik leírják a negatív véleményüket:

Én eggyel sem találkoztam, de persze biztos van olyan platform, ahol az utálkozók ki tudtak teljesedni, hiszen mint tudjuk/látjuk, a mai világban muszáj állatkertet biztosítani az állatoknak, mert olyan sokan lettek ember testbe zárva. De összességében én csak pozitív visszajelzéseket olvastam!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában