Bulvár-celeb

2023.05.05. 00:40

Elkészült, így néz ki Berki Krisztián síremléke

Az évfordulóra elkészült Berki Krisztián síremléke a Farkasréti temetőben.

Forrás: TV2

2022. május 6.  A dátum, ami örökre megváltoztatta a Berki család életét... Azon a bizonyos pénteki napon a rendőrség több autóval szállt ki egy IX. kerületi társasházhoz, majd perceken belül egy mentő is a helyszínre érkezett. A szomszédok az utcára gyűltek, s mindenki azt próbálta kitalálni, mi is történhetett. Néhányan már akkor arról beszéltek, hogy az egyik lakásból kiabálást és veszekedések zaját hallották, melyek az elmondásuk alapján Berki Krisztián ajtaja mögül szűrődtek ki. De ekkor még senki sem gondolta volna, hogy a híresség aznap éjszaka örökre lehunyta a szemét.

Néhány nappal ezelőtt még a temetésről maradt szalagok árválkodtak Krisztián fejfáján, csütörtökön viszont már a munkások ügyködtek azon, hogy minden a helyére kerüljön. 

Halálának első évfordulójára el is készült a méltó síremlék, ami pontosan olyan gyönyörű és grandiózus, mint amilyennek Krisztián édesanyja, Júlia asszony hónapokkal ezelőtt megálmodta.

Szürke és fekete márvány, így néz ki a síremlék
Forrás: Bors

„Valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez”

 – mondta akkor a fiát gyászoló édesanya.

A sír fekete és világos szürke márványból készült. Rózsaszín felirattal olvasható rajta Berki Krisztián saját kezű aláírása és egy Jászai Mari-idézet: „Senki voltam, ezért tudtam mindenki lenni.” Emellett a híresség portréja is felkerült a sírra, melyet most egy szál vörös rózsa és egy koszorú díszít. Kijelenthetjük tehát, hogy Krisztián különleges, hozzá méltó nyughelyet kapott – írja a Bors.

Modern, letisztult és egyedi
Forrás: Bors

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában